Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2010

Ramadhan is coming..

Salam nisfu syaaban. Camaner persiapan bukak buku baru ni…tentu korang ingatkan.
Dulu masa sekolah mesti ada ustaz ker ustazah ke ajor…nisfu syaaban elok kalau poser.
Masa tuh ikut jer…tak ler paham pon. Skang nih baru ler memahami sket2.

Alhamdulillah, syukur Allah bagi kudrat , dapatler kita poser masa semalam. Walaupon malamnyer tu tak dapat la mengaji ker aper ker. Dah kepenatan mengurus seisi rumah.
Anyway…sampai plak opis…puhh. Macam2 dugaan plak…isy menguji betul semua ni.
Mana yg blom abis ganti poser tuh...cepat2 ler sebelum Ramadhan menjelang...

Tido kemain awal, punyer ler ngantok. Maybe sbb poser , tapi dek kerana
Macam2 hal kat opis . Mata dah ok, aplagi kena la setelkan apa yg patut.

Anak2 plak cam biasa la , ada jer citer 2 baru kat sekolah…yg mengaler dpt ‘star’ sikit la.
Maklumler anak bujangku , dia bukan kesah pon. Main buat ikut sedap dia jer kalo homework tuh. Tapi takdela push sgt sbb 4 thn. Jangan si kakak. Kitorang gelar dia “Miss Perfect”. Tulisan senget pon t…

Its all about me ...the simple person

Salam.. namaku ayu...rasa terperasan la plak bila ad citer LBS tuh...kira berangan le beb.
Married to a loving tapi serius punya orang...from PD. Now kitorang diserikan dgn 2 org budak2 cute, nama glemer nyer "Kakak and Adieq". Asalnyer malas nak berblog2 ni...tapi kdg2 boring jugak bila bdk2 dah tido. So tula...namanyer kan zaman IT, its better to use it....its more like online diary which also we might share with others...sebelum ni rasa mcm takde ler nak serious bebeno. Tapi bila dok bacer2 org nyer blog....cam menarik tertarik ko mmg the BOM plk. Tak salah nak cuber kan?? asal tak memudaratkan...yg penting "SIMPLE". I love simple things...thats me. To anybody out there....any simple resipi...simple design utk apa2 jerla...lets share.