Posts

Showing posts from February, 2011

Idea..oh ..idea..

Aduh...setelah berkurun masuk 2011 ni la baru nak menaip balik.
Bukan apa ketandusan idea la semenjak 2 menjak ni.
Nak cari...gali...pastu nak teropong kat mana pon tak tau..
Ala2 tak konsisten la nak berblog nih...kena cari semangat yg hilanngg oooo...
pastu baru idea mari agaknya..
Oh....dok kat PD sempena CNY ni memang la terperap kat umah jer jawabnya
mana taknya...time2 cuti la orang sumer dok dtg PD..
tak tau la apa yg dicari kat tepi laut tu..he..he...
kitorang dh tak lalu mengadap laut jer...
jalan sesak ....kedai toksah citer...kedai yg tak semenggah pon penuh orang..
tapi time2 camtula rezeki bagi peniaga kat PD..
cuma kadang2 kesian jugak la pelancong sbb ada yg mengenakan harga tinggi beb..
ada la a few kedai yg best kat PD ni....cuma kat sni kedai makan nyer takdela byk pilihan sangat..
so kalau nak yg kedai menarik kena la rajin2 tanya orang2 kat sni...
isyh...sebut pasal makan..huh best kalo pekena cendol sambil makan goreng pisang
kat bawah pokok ni dok plak kat tepi …