Posts

Showing posts from June, 2011

Rehat yg cukup

Alangkah baik nya kalau lah dapat rehat yang cukup sebelum bersalin next month...
I wish due date yang doc bagi tu betul la....ha..ha..
Masuk yg ke-3 with this range of age rasa macam need more energy
Nak kena la rest mental and fizikal...tak sabar nak tunggu baby...
wow dah lama takde baby kat umah....a bit nervous actually..
But recently rasanya sensitif and emo sikitla , taktau maybe because of the hormon.
Mintaklah biar cepat la reda apa yg terbuku kat hati ni .
Nak memperbanyakkan la baca surah2 yang lebih afdal for me & the baby..
Doa semoga Allah melancarkan segala2 nya nanti dan dipermudahkan la waktu melahirkan..amin!