Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2011

Dah masuk minggu ke-38

Syukur Alhamdulillah, dengan pertolongan my best friend yg dah dianggap macam kakak...
dapat jugak bersedia mendapat air selusuh.....
Kakak & Abang nyer pon makcik yang sama yang tolong buat kan.
to makcik, terima kasih tak terhingga , hanya Allah yang membalas jasa baik mu! Amin...

Dinner at Restoran Terapung Bagan Lalang

Hari takde la citer apa2 sgt cuma nak upload gambar2 masa dinner last week. Ini masa lepas order makanan - diorang kasi plain water + kerepek ubi...terbaik kerepek dia!

 yummy....layanzzz! 
kita order - kepah sup serai, udang goreng butter, siakap sweet sour, kailan ikan masin, sotong bakar , ikan pari bakar , sup campur , telur dadar & air buah utk 4 org....
taaaaraaaa, habis licin...semua nyer portion utk 2 org makan jer...so its about RM120 which is berbaloi jugak sbb banyak menu and yg penting fresh & sedap! sesekali okla...hari2 boleh bengkok cenggini punya makan...maka kolestrol pon bleh naik..

My besday!

Hari rabu lepas yelah besday saya….yey seronot. Darling kasi present , anak2 kasi kad utk mamanya…so cute.. And of course la ada dinner utk celebrate mama nyer besday kan…. So sbb darling tanya I nak makan apa, mula2 jawab nak makan Seafood akt Umbai….giler ko jauh tu…. Okla…kira cari yang dekat2 sket and best and also tak pernah pegi.. Sbb rating tempat tu byk yg ckp OK, so I nak pi Restoran Terapung kt Bagan Lalang.. Nak jugak…..besday mama nak jugak… Darling kat OK set, lepas budak2 balik dari mengaji boleh pegi..YIPPIE! Kita gerak pondah kol 8 lebih,sampai dlm kol 9 lebih gak la. Order punya order, pastu seblommakan diorang letak kerepek ngan air kosong.. Oit kerepek ubi tu sodap…pastu tak lama makanan pon sampai… Si kakak and abang tu takde la nak lelari sana sinun sbb nyer ada penenang memasing Sorang dgn MP3 dok dengar lagu and si abang dgn PSP, papa nyer pon dgn update fb dia Through BB. I sorang jer dok amik gambo diorang guna hp ku yg tak seberapa nak canggih compare U all la kan…anyway…