Posts

Showing posts from January, 2012

Salam Maulidur Rasul

Mari kita berselawat ke atas nabi Muhammad S.A.W.
Memperbanyakkan zikir sempena bulan ini....

Watching AJL final

salam

just came back from rumah pakcik my hubby

then masak makan malam untuk anak 2 pastu kita tonton ajl

mari tengok sapa yang bawak

pulang trophi juara
Published with Blogger-droid v2.0.1

Friday Blues!

salam jumaat!


Wahh...dah la ri jumaat ...dah nak masuk ujung bulan plak tu...waaahhh cepat ko masa berlalu
rasa cam baru je masuk tahun baru...maklumler ari tu pi tgk bunga api kt tasik Shah Alam..
ala melayan kan orang pregnant...opsss! bukan I yer...my hubby nyer cousin...
tup tupp dah nak masuk Feb yer.....oooh cepat tul masa berlalu
then ari ni dah jumaat...emmm tak sabor nak tunggu esok
cuti la katakan...huh apa lagi
masa untuk berjimba ...dan sessi kemas mengemas kat umah ler...
emm time tu jugak la nak rehat with hubby and kids...
kita enjoy!!!!

kisah 'Gemersik Kalbu'

salam
melayan cerita di petang hari bersama family ok gak kan .

mula 2 nampak cam biasa je pastu menarik jugak .

tambah plak aqasha yg belakon .

wah terbaiikkk ...jom layan !
Published with Blogger-droid v2.0.1

My baby..

Image
Ni baru lepas dibotakkan

                                         dah pandai senyum ..with abang & kakak

                                    2 hrs after born in new world....Subhanallah..Alhamdulillah!

Rehat yang panjang..

Salam...

ooohhhh dah lama tak mengupdate blog ku ini.
Apa la nak jadi...wakaka...
ops! bukan apa after deliver my 3rd baby boy, Muhammad Ariff Daniel...
biasala...dah jadi mak mak ni...kekadang super duper bz....
Now Daniel already 6 months, uiii  kemain aktif anakku itu...ala tomei2 mama...
will upload his pic later ....having a baby is a wonderful journey in my life...
so to girls out there don't be afraid to being a mom! its a great opportunity that Allah give us.
Walaupon adakalanya kita merasa penat...tapi akan hilang sekelip mata bila tgk baby kita tu...
biasala...kekadang kit aperlukan masa untuk diri sendiri so pepandai ler manage..
be a smart mother...banyakkan membaca and paling penting diri tu kena positif!
chewah macam bagi motivation kat orang plak...ha..ha...