Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2012

Anak AYAH

Salam All,

Lama dah tak berupdate blog nie.
Dah la x selalu nak menulis...agak2 dah bersawang kot kalo ibaratkan blog ni rumah...
Sejak akhir2 ni memang la takde berapa semangat sangat.
Terutamanya on the 1st week lepas ayahanda tersayag kembali ke rahmatullah...
Oh hanya Allah yang tau rasa gelap dunia ni tanpa mak dan ayah.
Tinggal la keseorangan terkontang kanting. Hanya Allah tempat mengadu.
Nasib baik bila dah mempunyai family sendiri baru kehilangan mak dan ayah.
Now I know how does my husband rasa bila mak dan abah dia meninggal.
Even dia masih ada adik beradik lain tapi masih tak sama.
Apatah lagi aku yang takde adik beradik ni.....
Mesti Raya tahun 2013 tak seindah dulu...tanpa ayah
takde lagi menu permintaan dia yang akan aku masak...
takde lagi hari berbuka puasa di hotel seperti yg lepas2...ayah peminat setia ais krim
 I can remember every single thing his taste of food, groceries, clothes, shoes, how does his songkok style..
takde lagi permintaan rendang daging and ayam..…