Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2010

New year 2011

A few hrs to go...
Anybody out there out already counting ??
Oh tahun 2011 will be our great year....we will have a new family member...already 14 weeks now..
Kakak and abang nya dah tak sabar .....it will be on July 2011...Insyaallah.

Dah lama tak bukak my lappy...almost a month..
tak dapat nak bayangkan nak tgk lappy pon takde mood. Eeiii teruknya kali ni...
Anyway email tempat keja pon dah dekat sebulan tak bukak...
nasib baik lah dapat sedikit kelonggaran ..kerja dari rumah utk 2 minggu,....
dengan doa dan harapan lepas tu bole lah masuk ke ofis macam biasa..

Masa tak de modd tgk lappy rasa macam byk idea...bila dh log in
dah rasa apa nie...apa nak tulis ..tiba2 jadi blank pulak..
oooh...apapun moga 2011 membawa yg terbaik dalam segala2nya..yippie!!