Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2011

Sphagetti ...ooo ...sphagetti

oooo...ari ni tekak Itallian la pulak...
dari awal expecting sampai kini...nilah satu2 menu penyelamat di waktu
tak tau apa yg nak di makan...hanya nilah satu menu yg boleh terima at anytime and anywhere...
hik..hik...yang ni hanya mak yong ..mak yong...je yang memahami...
kalo tak dapat muncung bleh ikat riben......tak caya cer tanya mak yong..mak yong di luar sana
camana ghoman nyer kalo apa yg tekak dia hajatkan tak dapat time yang dia nak tu.....
esok luasa takde makna dah nak makan benda yang dia nak tu....mau dia makan sesudu or secubit je
parah betul jadi mak yong...time2 cenggini la nak kontrol kemahuan tuh kan....
didik anak dlm perut supaya bersabar.....lebih toleransi....hik..hik...kotnya boleh




fried ice cream + air kelapa muda

spaghetti bolognese

Its all about how you feel..

Pitty of him....family kena jaga...adik beradik kena jaga....anak2 buah kena jaga...
I wonder how he feel about himself...happy....ke kadang2 sedih...
and ada ke orang appriciate apa yang dia buat....and diorang sedar ke
pengorbanan dia.....kadang2 aku pon tak tau apa yang dia rasa ...
I'm talking about some one that I knew very well....no need to explain who
tapi what can I tell kesian .....hanya Allah yang Maha Mengetahui atas segalanya...
moga ada yg sedar segala yg dia lakukan utk kelaurga dia yang tersayang...
seandainya tiba2 dia takde suatu hari nanti....apa la yang akan terjadi.
Mintak2 biarla happy ending story untuk dia & familynya..