Skip to main content

Posts

What is the best outdoor for kids under 12 years old?
Any idea
Apart from my childhood memories.
I do love play at the park, garden and the most I love at this age are
have play time with my friends.
we do love play 'masak-masak' - being a chef sometimes pretends we are one family
where you can have mommy , daddy , brothers  or sisters...
so we can try to figure out what are suites to my kids
Recent posts

Main-main baby girl ni...

Salam all...

Suspen dibuatnya, tanda dah keluar ...tunggu punya tunggu takde pulak contraction. Tapi sebab takut apa apa kejadian tak diingini berlaku sebab husabndku bukan doktor... pegi jugak la ke hospital.
At the end sampai ke pagi baby girl steady je...no contraction nak bersalin macam yang dijangkakan. Sudah nyer mintak kat doktor rehat di rumah jer. Adik baby ni macam macam la dia....saja nak survey keadaan hospital ngan docktor kat PD ke adik baby. So dah tengok kan semua ok. Doktor very good , nurse are friendly and helpful.

Lama...

Salam blogging yang dah hampir 3 tahun tak pernah diusik.
Betapa rugi nya rasa .
Banyak idea dah pon terkubur macam tu saja...
Kecewa jugak...patut draft dan lepas tu just upload once free...
Anyway its not to late then never....
Start blogging ! Yey!