Skip to main content

Posts

Salam malam minggu semua
Hampir setiap kelas yang Kak Mas joint untuk produk yang dijual ada mentioned, fokus pada satu benda je. So senang. Tapi kadang-kadang kita suka lebih dari satu benda. Tak salah kalau nak buat lebih kan?
Bukan tamak. Tapi bila kita rasa dan guna sesuatu, bagus then tiba-tiba kita nak share dengan semua orang tentang kebaikan nya. Share benda baik jadi sama-sama boleh nikmatinya.

Recent posts
Salam kerinduan dlm blog yg macam biskut...
Kejap ada kejap takde...
Testing jer ni....
Salam Ahad semua insan hebat!
Salam All...


Tiada istilah terlambat dalam apa yang kita buat.
Setiap kita ni sering belajar
belajar itu dan ini
Jangan risau kita baru buat hari ini orang lain dah ke mana - mana
tak perlu banding kan rezeki kita dengan yang lain
Rezeki tu luas maksudnya
Keluarga, suami, anak , adik beradik, kawan-kawan , jiran ....
Jangan sempitkan minda rezeki hanya dari segi wang ringgit
rumah besar, purse besar...eh..eh..
So just list kan apa keinginan kita
cuba plan macam mana nak jayakan impian tu
kecik ke besar ke
kalau kita tak cuba kita takkan tau

#motivasiituperlu
#positifselalu
#kakmas