Skip to main content

Posts

Salam kerinduan dlm blog yg macam biskut...
Kejap ada kejap takde...
Testing jer ni....
Salam Ahad semua insan hebat!
Recent posts
Salam All...


Tiada istilah terlambat dalam apa yang kita buat.
Setiap kita ni sering belajar
belajar itu dan ini
Jangan risau kita baru buat hari ini orang lain dah ke mana - mana
tak perlu banding kan rezeki kita dengan yang lain
Rezeki tu luas maksudnya
Keluarga, suami, anak , adik beradik, kawan-kawan , jiran ....
Jangan sempitkan minda rezeki hanya dari segi wang ringgit
rumah besar, purse besar...eh..eh..
So just list kan apa keinginan kita
cuba plan macam mana nak jayakan impian tu
kecik ke besar ke
kalau kita tak cuba kita takkan tau

#motivasiituperlu
#positifselalu
#kakmas
What is the best outdoor for kids under 12 years old?
Any idea
Apart from my childhood memories.
I do love play at the park, garden and the most I love at this age are
have play time with my friends.
we do love play 'masak-masak' - being a chef sometimes pretends we are one family
where you can have mommy , daddy , brothers  or sisters...
so we can try to figure out what are suites to my kids