Skip to main content

The date we will remember!

salam all,

selamat mengundi! undi dimana?
He..he...
last friday was a shock day for us...
my last day in our current place or work will be on 15th July this year
our company will closed. thats it....full stop.
just a week after Ramadhan 2013
so that will definately such a hard time for us...
tapi nk buat mcam mana rezeki sampai di sini
kena la berjuang untuk mencari rezeki di tempat lain
bumi Allah masih luas...
sabar , solat dan doa peneman setia buat masa ini
kepada kawan2 seperjuangan yang lain
kita mesti hadapi dengan tenang dan penuh kesabaran...
dalam hati Allah sahaja yang Maha Mengetahui...
Moga kami mendapat peluang yang lebih abik di tempat lain.AMIN!

Comments

Popular posts from this blog

Salam malam minggu semua
Hampir setiap kelas yang Kak Mas joint untuk produk yang dijual ada mentioned, fokus pada satu benda je. So senang. Tapi kadang-kadang kita suka lebih dari satu benda. Tak salah kalau nak buat lebih kan?
Bukan tamak. Tapi bila kita rasa dan guna sesuatu, bagus then tiba-tiba kita nak share dengan semua orang tentang kebaikan nya. Share benda baik jadi sama-sama boleh nikmatinya.

Salam All...


Tiada istilah terlambat dalam apa yang kita buat.
Setiap kita ni sering belajar
belajar itu dan ini
Jangan risau kita baru buat hari ini orang lain dah ke mana - mana
tak perlu banding kan rezeki kita dengan yang lain
Rezeki tu luas maksudnya
Keluarga, suami, anak , adik beradik, kawan-kawan , jiran ....
Jangan sempitkan minda rezeki hanya dari segi wang ringgit
rumah besar, purse besar...eh..eh..
So just list kan apa keinginan kita
cuba plan macam mana nak jayakan impian tu
kecik ke besar ke
kalau kita tak cuba kita takkan tau

#motivasiituperlu
#positifselalu
#kakmas
Salam kerinduan dlm blog yg macam biskut...
Kejap ada kejap takde...
Testing jer ni....
Salam Ahad semua insan hebat!