Skip to main content

The date we will remember!

salam all,

selamat mengundi! undi dimana?
He..he...
last friday was a shock day for us...
my last day in our current place or work will be on 15th July this year
our company will closed. thats it....full stop.
just a week after Ramadhan 2013
so that will definately such a hard time for us...
tapi nk buat mcam mana rezeki sampai di sini
kena la berjuang untuk mencari rezeki di tempat lain
bumi Allah masih luas...
sabar , solat dan doa peneman setia buat masa ini
kepada kawan2 seperjuangan yang lain
kita mesti hadapi dengan tenang dan penuh kesabaran...
dalam hati Allah sahaja yang Maha Mengetahui...
Moga kami mendapat peluang yang lebih abik di tempat lain.AMIN!

Comments

Popular posts from this blog

Main-main baby girl ni...

Salam all...

Suspen dibuatnya, tanda dah keluar ...tunggu punya tunggu takde pulak contraction. Tapi sebab takut apa apa kejadian tak diingini berlaku sebab husabndku bukan doktor... pegi jugak la ke hospital.
At the end sampai ke pagi baby girl steady je...no contraction nak bersalin macam yang dijangkakan. Sudah nyer mintak kat doktor rehat di rumah jer. Adik baby ni macam macam la dia....saja nak survey keadaan hospital ngan docktor kat PD ke adik baby. So dah tengok kan semua ok. Doktor very good , nurse are friendly and helpful.

Salam malam minggu semua
Hampir setiap kelas yang Kak Mas joint untuk produk yang dijual ada mentioned, fokus pada satu benda je. So senang. Tapi kadang-kadang kita suka lebih dari satu benda. Tak salah kalau nak buat lebih kan?
Bukan tamak. Tapi bila kita rasa dan guna sesuatu, bagus then tiba-tiba kita nak share dengan semua orang tentang kebaikan nya. Share benda baik jadi sama-sama boleh nikmatinya.

Suppliments ??

Guys u alls ada makan suppliment tak???
Adoi recently in 2-3 month back aku makan VCO...kolagen
dunno la 2-2 tu sesuai ngan aku ke tak...
mak oii jerawat naik mcm 2 adalaaaahhh...
yang batu sungai , pasir laut sumer ada punya jerawat
buat masa ni muka meriah dgn jerawat and tompok bekas jerawat
tu yang mcam musykil jer nak makan benda camni
dah la kulit ni jenis susah nak hilang parut
\memang la kan amik masa....
OOOhhh aku tgh bayangkan reunion this yer with school mate geng
parut ni bleh ilang...malu siot....dulu muka mulus gitu...he..he...
I need solution ASAP! nak beli shaklee mampus tak mampu MAHAL tapi berkesan.