Skip to main content

Suppliments ??

Guys u alls ada makan suppliment tak???
Adoi recently in 2-3 month back aku makan VCO...kolagen
dunno la 2-2 tu sesuai ngan aku ke tak...
mak oii jerawat naik mcm 2 adalaaaahhh...
yang batu sungai , pasir laut sumer ada punya jerawat
buat masa ni muka meriah dgn jerawat and tompok bekas jerawat
tu yang mcam musykil jer nak makan benda camni
dah la kulit ni jenis susah nak hilang parut
\memang la kan amik masa....
OOOhhh aku tgh bayangkan reunion this yer with school mate geng
parut ni bleh ilang...malu siot....dulu muka mulus gitu...he..he...
I need solution ASAP! nak beli shaklee mampus tak mampu MAHAL tapi berkesan.

Comments

  1. kui..kui... Virgin Coconut Oil...kasi darling ko makan ...bagus untuk baby and mummy baby...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Salam malam minggu semua
Hampir setiap kelas yang Kak Mas joint untuk produk yang dijual ada mentioned, fokus pada satu benda je. So senang. Tapi kadang-kadang kita suka lebih dari satu benda. Tak salah kalau nak buat lebih kan?
Bukan tamak. Tapi bila kita rasa dan guna sesuatu, bagus then tiba-tiba kita nak share dengan semua orang tentang kebaikan nya. Share benda baik jadi sama-sama boleh nikmatinya.

Salam All...


Tiada istilah terlambat dalam apa yang kita buat.
Setiap kita ni sering belajar
belajar itu dan ini
Jangan risau kita baru buat hari ini orang lain dah ke mana - mana
tak perlu banding kan rezeki kita dengan yang lain
Rezeki tu luas maksudnya
Keluarga, suami, anak , adik beradik, kawan-kawan , jiran ....
Jangan sempitkan minda rezeki hanya dari segi wang ringgit
rumah besar, purse besar...eh..eh..
So just list kan apa keinginan kita
cuba plan macam mana nak jayakan impian tu
kecik ke besar ke
kalau kita tak cuba kita takkan tau

#motivasiituperlu
#positifselalu
#kakmas
Salam kerinduan dlm blog yg macam biskut...
Kejap ada kejap takde...
Testing jer ni....
Salam Ahad semua insan hebat!