Skip to main content

Lama...

Salam blogging yang dah hampir 3 tahun tak pernah diusik.
Betapa rugi nya rasa .
Banyak idea dah pon terkubur macam tu saja...
Kecewa jugak...patut draft dan lepas tu just upload once free...
Anyway its not to late then never....
Start blogging ! Yey!

Comments

Popular posts from this blog

Good Luck Boss!

Today is my best ever boss's last day ...very sad.
She very nice person and really hardworking women. Solute u my mentor...
Dia pon cute jugak....semua member ofis suker dia...
Banyak yg dia support kitorang waktu susah & senang....
Takpe la....doakan yg terbaik kat tempat baru nyer itu...

Huh...yg lain or seblom2 ni bukan la tak baik..
tapi nak cari boss yg ngam ho dgn u mmg ler susah kan??
tapi ada yg jenis tak kisah sapa2 pon bossnyer...tak kira men or women.
Sbb maybe jenis buat jer keja ku...
eehh...xde la pandai kipas2 or guna air-cond 2 HP ker..he..he..

kira jenis yg buat keja sendiri jer....
janji keja siap...lain2 hal wa talak masuk campur ooo...;.
yela dtg keja nak cari rezki ...bukan nak cari benda yg xde kaitan kan??
so apa ada hal , sapa2 pon boss i ok jer...
To my boss yg sorang ni....Thx for ur support & wish u all the best!
Actually aku ada lebih dr sorang boss ye..tu la pasal..

Main-main baby girl ni...

Salam all...

Suspen dibuatnya, tanda dah keluar ...tunggu punya tunggu takde pulak contraction. Tapi sebab takut apa apa kejadian tak diingini berlaku sebab husabndku bukan doktor... pegi jugak la ke hospital.
At the end sampai ke pagi baby girl steady je...no contraction nak bersalin macam yang dijangkakan. Sudah nyer mintak kat doktor rehat di rumah jer. Adik baby ni macam macam la dia....saja nak survey keadaan hospital ngan docktor kat PD ke adik baby. So dah tengok kan semua ok. Doktor very good , nurse are friendly and helpful.

Suppliments ??

Guys u alls ada makan suppliment tak???
Adoi recently in 2-3 month back aku makan VCO...kolagen
dunno la 2-2 tu sesuai ngan aku ke tak...
mak oii jerawat naik mcm 2 adalaaaahhh...
yang batu sungai , pasir laut sumer ada punya jerawat
buat masa ni muka meriah dgn jerawat and tompok bekas jerawat
tu yang mcam musykil jer nak makan benda camni
dah la kulit ni jenis susah nak hilang parut
\memang la kan amik masa....
OOOhhh aku tgh bayangkan reunion this yer with school mate geng
parut ni bleh ilang...malu siot....dulu muka mulus gitu...he..he...
I need solution ASAP! nak beli shaklee mampus tak mampu MAHAL tapi berkesan.